Sorry, van al het corona gedoe!

Maar niet getreurd, we gaan het dubbel en dwars met je goed maken..

Ik wil bij voorbaat mijn dank uitspreken naar alle trouwe en loyale klanten die het bedrijf door deze coronacrisis heen steunen!

Arno Bottse, eigenaar SPC Amsterdam

Compenseren doen wij in 3 fasen

Fase 1 | Compensatie

Deze compensatie heeft betrekking op de periode dat wij daadwerkelijk gesloten waren.


Maandag 16 maart tot maandag 30 maart


Deze periode hebben wij op advies van het kabinet onze deuren gesloten. In deze periode was het ook niet mogelijk jouw trainingen in te plannen. Voor deze periode zullen wij je dus als volgt compenseren:


Het aantal trainingen, gelijk aan jouw abonnenment worden als strippen aan jouw account toegevoegd. Je kunt deze trainingen dan op elke gewenste dag en tijd opnieuw inplannen. Deze trainingen blijven het hele jaar geldig (gedurende het lidmaatschap).


Je kunt dus op elke gewenste moment extra trainen!

Fase 2 | Tegemoetkoming

Voor iedereen die tussen 30 maart en 28 april wéér het sporten oppakt  hebben wij besloten om onze deuren weer open te stellen. Hierna te noemen Tegemoetkoming A. Voor iedereen die nog niet start met sporten i.v.m. quarantaine hebben wij een andere regeling. Tegemoetkoming B.

Tegemoetkoming A

Wij hebben het voor je uitgezocht! Indien er noodzakelijke maatregelen worden genomen, is het toegestaan om Personal training te verzorgen. Wij hebben alle noodzakelijke maatregelen genomen, zodat je verantwoord aan de slag kan. De training die normaliter 1-op-2 wordt uitgevoerd,  zal nu 1-op-1 plaatsvinden.

Je hoeft voor deze extra begeleiding niet extra te betalen. Je kunt via de app jouw 1-op-1 trainingen direct  inplannen in onze agenda.


Tegemoetkoming B

Begin je pas na 28 april met sporten? Ga je pas weer starten wanneer de quarantaine maatregelen worden opgeheven? Dan hebben wij ook voor jou een gepaste tegemoetkoming. Je krijgt van ons een persoonlijke time-out bon. Met deze time-out bon kun je voor elke willekeurige maand jouw betaling op pauze zetten, terwijl je die maand dus wel gewoon gratis door kan blijven trainen.

Fase 3 | Een extraatje ..

Deze week lanceren wij ons platform SPC Online. Hierin heb je verschillende niveau's waarin je toegang krijgt tot onderdelen binnen het plaform. Het hoogste niveau zijn leden die voor 49 p.m. volledig toegang krijgen tot alle onderdelen binnen dit platform.

Voor jou is deze toegang, volledig gratis ;)