Welke koolhydraten zijn slecht voor je?

Een gratis PDF'je over de goede en slechte koolhydraten

Meer info

Bekijk artikel

"van koolhydraten word je echt dik !”

Je kent ze vast wel de bekende mythes over die “gevreesde” koolhydraten. Het is net als met “vliegende eenhoorns”. We geloven alles, totdat het tegendeel is bewezen!

We weten over het algemeen vrij weinig over de samenstelling van koolhydraten, maar daarentegen weten we veel over de invloeden van soorten koolhydraten op het lichaam. Het zijn namelijk de invloeden op het lichaam wat de “goede” koolhydraten” van de “slechte” koolhydraten onderscheid. 

 Dat wij het verschil in deze soorten koolhydraten leren kennen en herkennen is essentieel! Vooral omdat we hier dagelijks mee te maken hebben. Meer dan 71% van de inwoners in Nederland eet zonder precies te weten wat hij eet en welke negatieve invloed het voor het lichaam heeft.

Wij eten “onbewust”!

Bekijk artikel

161+

Lezers tot nu toe

101+

Downloads tot nu toe

341+

Likes tot nu toe

Maar ...

Na het lezen van dit artikel behoor je in elke geval tot die andere 29% van de inwoners die bewust bezig is. Want zeg nou eerlijk, jij houd toch ook van je lichaam ?

Je zou in elke geval genoeg van jezelf moeten houden, om de juiste keuzes voor jezelf te maken. Het lezen van dit artikel is één van deze juiste keuzes 😉 !

Dus laten wij gauw aan de slag gaan!

We gaan het in dit artikel vooral hebben over de “goede” en de “slechte” koolhydraten en het verschil tussen beiden.

Welke koolhydraten wél? En welke kun je liever overslaan?

Een handige tool die je hiervoor kunt gebruiken is de Glycemische index. Dit is mijn favoriete tool! Het is een tool die ik in de dagelijkse praktijk nog steeds veel gebruik bij mijn klanten om ze precies te leren welke koolhydraten wél mogen en welke liever te vermijden. Met deze tool heb je echt een stukje GOUD in handen!

Bekijk artikel

Deze pagina blijft alleen dit weekend online:

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Dit vond Lucinda van het Artikel:

Bekijk artikel

Arno Bottse

(Sport)fysiotherapeut

GRATIS voor de early birds!

Als je altijd al benieuwd was welke koolhydraten nou slecht voor je zijn, dan leren wij jou in een waardevolle PDF'je welke koolhydraten je liever kunt overslaan.

Wij versturen het volledige artikel gratis als PDF'je naar jouw mail

Je kunt dit artikel en waardevolle informatie nu altijd bewaren en teruglezen. Ook versturen wij jou als extraatje een handige tool mee die wij in de praktijk veel gebruiken voor onze klanten.  

No opt-in form has been selected