Diëtiste Chanté Samuel

Chanté Samuel
Diëtiste en Personal trainer

Dit is Chanté Samuel

Chanté is in de zomer van 2019 afgestudeerd als diëtiste aan de Hogeschool van Amsterdam.  Hier heeft zij de Bachelor opleiding Voeding & Diëtetiek gevolgd.  De minor die zij tijdens haar studie heeft gekozen was psychologie van de Grote Stad. Deze keuze heeft ze gedaan omdat zij psychologie erg belangrijk vindt. Chanté heeft een grote interesse in het gedrag van mensen en hoe je deze kan veranderen. Ze heeft gemerkt dat zij veel meer met haar klanten kan bereiken door ze positief en met empathie te benaderen.


Naast voeding heeft Chanté ook nog een andere passie. Namelijk atletiek. Dit doet ze op nationaal niveau!

In 2019 ben is heeft zij zelfs een 3e plaats weten te bemachtigen op het Nederlands kampioenschap (100 meter horden).


Door atletiek heeft Chanté geleerd om altijd het beste uit zichzelf te halen, dit is dan ook wat zij probeert uit te stalen naar haar klanten. Ze is leergierig en gaat onbekendheid nooit uit de weg, ze zoekt dus altijd de beste weg voor haar klanten. 

 

Chanté gelooft erin dat een gezonde leefstijl voor iedereen haalbaar is en dat dit te verwezenlijken is op zijn of haar eigen manier en tempo. Een gezonde basis, dat is waar het om gaat en ja dan is er heus wel af en toe ruimte voor iets “lekkers’’. 

 

Wil jij ook een gezondere leefstijl?
Chanté kan jou hierbij helpen!