Denny Holt

Denny Holt
(Sport)diëtist
Performance trainer

Laat ik beginnen met mijzelf voor te stellen: mijn naam is Denny Holt en sinds jonge leeftijd volop bezig met bewegen. Sinds ik kon lopen ben ik op ontdekkingsreis gegaan en was de kinderwagen een belemmering voor mij. Hier had mijn moeder haar eigen gedachten over.


Ik ben sportief aangelegd en heb in het verleden verschillende sporten beoefend, waaronder: voetbal, basketbal, boksen en MMA. Momenteel ben ik bezig met karate en fitness/calisthenics, waar ik volop van geniet. Daarnaast dans ik sinds jonge leeftijd en geef ik dansles in bachata en kizomba. Mijn streven is om iedere week te sporten, dansen en te bewegen en dit wil ik doorgeven aan zoveel mogelijk personen.


Naast mijn passie voor sport ben ik ook gepassioneerd voor voeding. Ik ben een echte levensgenieter die bij iedere vakantie de keuken van verschillende culturen aandachtig fijn proeft. Voeding is onmisbaar voor het lichaam en het brengt veel plezier en smaakvolle ervaringen, vooral als je dit deelt met anderen. Voeding en sport versterken elkaar en zijn onmisbaar voor de gezondheid.


Ik ben als performance trainer en diëtist aan de slag gegaan om mensen te ondersteunen en te begeleiden naar of het behouden van een gezonde leefstijl. Het geeft mij voldoening om te weten dat ik anderen kan helpen en een trots gevoel als ik iemand geholpen heb bij het bereiken van het gestelde doel. Als performance trainer streef ik ernaar om mensen sterker, sneller en behendiger te maken met hun lichaam, waardoor zij zich topfit voelen en beter in hun vel zitten. 


Als diëtist streef ik ernaar om mensen hun kennis en vaardigheden over voeding te vergroten, waardoor zij zelf in staat zijn om de juiste keuzes te maken. Tegenwoordig is de verleiding groot met talloze voedingsmiddelen en als iedere persoon de juiste kennis bezit over voeding zouden er minder ziektegevallen zijn zoals Diabetes type 2 en hart- en vaatziekten.


Mijn begeleiding bestaat uit het verrijken van de kennis en het verbeteren van de vaardigheden rondom voeding. Het optimaliseren van de leefstijl en persoonlijk advies staan centraal, waarbij de gezondheid op de lange termijn behouden kan worden.


Note: Denny is geregistreerd in het Kwaliteitsregister voor Paramedici en lid van de Nederlandse Vereniging van diëtisten.