Fysiotherapie ijburg

SPC Fysiotherapie IJburg

Bent u op zoek naar een fysiotherapeut in ijburg?

1000+ 

Pijnvrije cliënten gingen jou voor.
70+
Uren geopend. 7 dagen per week.
15+
Jaren ervaring in de fysiotherapie en revalidatie.
100%

vergoed via jouw zorgverzekering.

Fysiotherapie ijburg

Binnen 24 uur terecht

Bij Fysiotherapie ijburg hebben we geen onnodig lange wachtrij. Wij vinden het belangrijk dat u binnen 24 uur bij ons terecht kunt.
Fysiotherapie ijburg

100 % Betrouwbaar

Onze therapeuten in ijburg bespreken altijd met u de mogelijke behandelmethodes en het resultaat dat we verwachten te bereiken.
Fysiotherapie ijburg

Contracten met alle verzekeraars

SPC Fysiotherapie ijburg heeft contracten met alle zorgverzekeraars in Nederland. Wij dienen dus de declaratie direct in bij uw zorgverzekeraar.
Fysiotherapie ijburg

Whatsapp contact

Heeft u een vraag aan uw fysiotherapeut? Geen probleem, onze therapeuten zijn allemaal per whatsapp bereikbaar voor het beantwoorden van uw dringende vragen.
online agenda fysiotherapie ijburg

Online agenda

Via onze online agenda kunt u eenvoudig afspraken inplannen en verplaatsen naar dag, tijd en/of locatie naar keuze.
overleg fysiotherapie ijburg

Regelmatig overleg

Omdat we het belangrijk vinden dat u de juiste begeleiding krijgt, nemen we indien nodig ook contact op met uw huisarts of andere behandelaars.
rugpijn fysiotherapie ijburg


SPC Fysiotherapie IJburg

Onze fysiotherapeuten in ijburg zijn erin gespecialiseerd om u met onze effectieve behandelmethode zo snel mogelijk pijnvrij te krijgen. Pijn is een namelijk een grote belemmering voor herstel. Zodra de pijn niet meer op de voorgrond staat, kan er een effectieve behandeling worden ingezet.

De behandeling kan revaliderend, preventief, gericht op een re-integratie traject of gericht zijn op het onderhouden van de klachten.


In bijna alle gevallen kunt u met uw hulpvraag terecht bij SPC fysiotherapie ijburg.  Onze fysiotherapeuten hebben ervaring opgedaan bij grote fysiotherapiepraktijken, waaronder AFC Ajax, KNVB Sportmedische centrum en Fysiomed.


Wilt u snel bij ons terecht?
Dat kan!

Dit zeggen onze cliënten ..

reactie fysiotherapie ijburg
Danielle
Ik ben blij dat ik ben gestart, ik was na de eerste behandeling pijnvrij en kon direct met de training starten..
reactie fysiotherapie ijburg
Amanda
Ik was na 3 consults pijnvrij en train nu nog steeds bij SPC op zwaar gewicht en zonder klachten!
reactie fysiotherapie ijburg
Julian
Goede fysiotherapeuten en hele goede begeleiding gehad. Top club!

Onze werkwijze

Zodra u contact met ons opneemt plannen wij direct een 1e consult fysiotherapie voor u in, waarin wij uw klachten inventariseren. Tijdens dit eerste bezoek doen wij een screening, lichamelijk onderzoek en een stukje behandeling. Voor het 1e consult fysiotherapie plannen 60 minuten in. Het is afhankelijk van uw klachten hoelang dit consult daadwerkelijk duurt. Het is voor ons belangrijk dat wij achterhalen waar de klachten vandaan komen en wat wij eraan kunnen doen. Zodra wij de oorzaak van de klachten hebben achterhaalt, presenteren wij uw behandelbeleid. Hierin leggen we duidelijk uit in welke stappen wij met u aan de slag gaan en welke resultaat wij in elke fase met u verwachten te bereiken.

Wij hechten dus veel waarde aan de transparantie van onze behandeling, zodat u op elke moment weet wat er gebeurt en wat wij van plan zijn!


Contracten verzekeraars

Wij hebben contracten met alle grote zorgverzekeraars in Nederland. Uw behandeling wordt dus in bijna alle gevallen 100% vergoed. Ter controle doen wij tijdens het 1e consult altijd nog even een COV-check. Een COV-check is een controle op het verzekeringsrecht. Via ons systeem kunnen wij dan direct zien hoeveel behandelingen u jaarlijks van uw zorgverzekeraar vergoed krijgt. Wilt u dat wij de controle voor u uitvoeren alvorens uw bezoek? Dat is geen probleem, Stuurt u ons een e-mail en wij laten u weten hoeveel behandelingen u van uw zorgverzekeraar vergoed krijgt.


U kunt uw vergoeding ook bekijken op de website van uw zorgverzekeraar:

De voordelen:

                    Snel van jouw pijnklachten af             

 Snel een afspraak (binnen 24 u)   

 Een behandelmethode die werkt  

Preventief advies en voorlichting  

 Vergoeding via de zorgverzekeraar  

Wilt u binnen 24 uur terecht bij onze fysiotherapeuten in Ijburg?

Overige specialisaties

manuele fysiotherapie in ijburg

MANUELE THERAPIE

sportfysiotherapie in ijburg

SPORTYFYSIOTHERAPIE

kinderfysiotherapie in ijburg

KINDERFYSIOTHERAPIE

Nek- en schouderklachten? Hoge of lage rugklachten? Heuppijn? Onze therapeuten laten jouw gewrichten beter functioneren en verbeteren de houding en bewegingen.


De sportfysiotherapeuten zijn er niet alleen voor de topsporter, maar ook als je pas bent begonnen of gaat beginnen met sporten. Wij kunnen altijd met je aan de slag.

Onze kinderfysiotherapeut helpt jouw kind bepaalde vaardigheden eigen maken door op een speelse en creatieve manier te onderzoeken en behandelen.

orthopedische fysiotherapie in ijburg

ORTHOPEDIE

oefentherapie in ijburg

OEFENTHERAPIE

bekkenfysiotherapie in ijburg

BEKKENFYSIOTHERAPIE

Ben je verwezen door de orthopedische chirurg? Onze therapeuten richten zich op jouw functioneel herstel, zodat je optimaal revalideert.

De kans op een hypo of beroerte verminderen? Beweging vermindert de kans op overgewicht, hart- en vaatziekten en andere veel voorkomende aandoeningen. 

Pijnklachten in het bekken, komen vaak voor bij vrouwen voor, tijdens of na een zwangerschap. Er wordt gekeken naar het functioneren van de spieren rondom het bekken.

Afspraak maken

Bij onze fysiotherapie in Ijburg staat een team van ervaren fysiotherapeuten voor je klaar. Heb je vragen over onze werkwijze, een bepaalde behandeling of heb je een andere vraag? Wij staan jou graag te woord.


Je kunt ons ook per e-mail, via sociale media of via de website bereiken.


Wil je snel terecht?