fysiotherapie zuidoost

SPC Fysiotherapie Zuidoost

Bent u op zoek naar een fysiotherapeut in Amsterdam Zuidoost?

1000+ 

Pijnvrije cliënten gingen u voor.
70+
Uren geopend. 7 dagen per week.
15+
Jaren ervaring in de fysiotherapie en revalidatie.
100%

vergoed via uw zorgverzekering.

fysiotherapie zuidoost

Binnen 24 uur terecht

Bij fysiotherapie zuidoost zijn er geen onnodig lange wachtrijen. Wij vinden het belangrijk dat u binnen 24 uur bij ons terecht kunt.
fysiotherapie zuidoost

100 % Betrouwbaar

Onze therapeut bespreekt altijd met u de mogelijke behandelmethodes en het resultaat dat wij verwachten te bereiken.
fysiotherapie zuidoost

Contracten met alle verzekeraars

Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars in Nederland. Wij dienen dus uw declaratie direct in bij uw zorgverzekeraar.
fysiotherapie zuidoost

Whatsapp contact

Heeft een vraag aan uw fysio? Geen probleem, onze therapeuten zijn bijna allemaal per whatsapp bereikbaar voor het beantwoorden van uw dringende vragen.
fysiotherapie zuidoost

Online agenda

Via onze online agenda kunt u eenvoudig afspraken inplannen en verplaatsen naar dag, tijd en/of locatie naar keuze.
fysiotherapie zuidoost

Regelmatig overleg

Omdat we het belangrijk vinden dat u de juiste begeleiding krijgt, nemen we indien nodig ook contact op met uw huisarts of andere behandelaars.
fysiotherapie zuidoost


SPC Fysiotherapie Zuidoost

Één van onze fysiotherapiepraktijken is gevestigd in Amsterdam Zuidoost. De fysiotherapeuten op onze locatie in Amsterdam Zuidoost zijn erin gespecialiseerd om u met onze effectieve behandelmethode zo snel mogelijk pijnvrij te krijgen. Pijn is een namelijk een ernstige belemmering voor herstel. Zodra de pijn niet meer op de voorgrond staat, kan er een effectieve behandeling worden ingezet.

De behandeling kan revaliderend, preventief, gericht op een re-integratie traject of gericht op het onderhouden van de klachten. 


In bijna alle gevallen kunt u met uw hulpvraag terecht bij onze fysiotherapeuten.  Onze fysiotherapeuten hebben ervaring opgedaan bij bekend fysiotherapiepraktijken in Amsterdam en omstreken, waaronder AFC Ajax, KNVB Sportmedische centrum en Fysiomed.


Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Dit zeggen onze cliënten ..

fysiotherapie zuidoost
Danielle
Ik ben blij dat ik ben gestart bij spc fysiotherapie zuidoost, ik was na de eerste behandeling pijnvrij en kon direct met de training starten..
fysiotherapie zuidoost
Amanda
Ik was na 3 consults pijnvrij en train nu nog steeds bij SPC fysiotherapie zuidoost op zwaar gewicht en zonder klachten!
fysiotherapie zuidoost
Julian
Goede fysiotherapeuten in zuidoost en hele goede begeleiding gehad. Top club!

Onze werkwijze

Zodra je contact met ons opneemt plannen wij direct een 1e consult fysiotherapie voor u in, In het eerste consult fysiotherapie worden uw klachten geïnventariseerd. We starten met een vraaggesprek (zogenoemde Anamnese). Dit gesprek helpt ons om een duidelijk beeld te krijgen van uw klachten. Vervolgens doen wij aansluitend op dit gesprek een lichamelijk onderzoek. Het lichamelijke onderzoek wordt uitgevoerd om een diagnose te kunnen stellen en de oorsprong van de klachten te kunnen achterhalen. 

Nadat wij een duidelijke en transparante diagnose hebben gesteld, doen wij (indien mogelijk) ook nog een stukje behandeling en presenteren wij u uw revalidatie plan.


Contracten verzekeraars

We hebben contracten met alle grote zorgverzekeraars in Nederland. Uw behandeling wordt dus in bijna alle gevallen 100% vergoed. Wilt u dit zeker weten? Neem dan contact met ons op.


Of check het direct op de website van uw zorgverzekeraar:

De voordelen:

                    Snel van jouw pijnklachten af             

 Snel een afspraak (binnen 24 u)   

 Een behandelmethode die werkt  

Preventief advies en voorlichting  

 Vergoeding via de zorgverzekeraar  

Wilt u binnen 24 uur terecht bij SPC Fysiotherapie Zuidoost?

Een kleine sfeerimpressie..

Afspraak maken

Bij onze fysiotherapiepraktijk in Amsterdam Zuidoost staat een team van ervaren fysiotherapeuten voor u klaar. Heeft u vragen over onze werkwijze, een specifieke behandeling of een andere vraag? Wij staan u graag te woord.


Wilt u snel terecht?