Personal trainer Rosellio Tanie

Rosellio Tanie
Personal trainer
Fysiotherapeut i.o.

 Dit is Rosellio Tanie.  


Al vanaf de middelbare school heeft Rosellio affiniteit  met sporten. Hij is namelijk al een langere tijd op zoek naar een manier waarop hij zijn klanten gezond en wel weer aan het werk kan krijgen en houden.


Rosellio Tanie zijn sportavontuur  begon dan ook in een sportklas waar hij zich verder oriënteerde op mogelijkheden binnen de sportwereld. Een professionele voetballer of een sportdocent behoorde toen tot zijn mogelijkheden. Zijn eerste sport-/voetbalclub was voetbalvereniging: sv Bijlmer. Dit is een bekende voetbalclub in Amsterdam Zuidoost die véél voetbaltalent heeft ontwikkeld. Deze voetbalvereniging is inmiddels actief onder de naam Zuidoost United. Naast het voetballen had Rosellio ook andere interesse, waaronder atletiek. Verspringen en kogelstoten waren altijd zijn favoriete onderdelen waren. 


Nu sport Rosellio zelfstandig in de sportschool om zichzelf in vorm te houden en zijn conditie op peil te houden. Daarnaast timmert hij hard aan zijn toekomst om zoveel mogelijk mensen te kunnen helpen.


Als Personal trainer bij SPC Amsterdam streeft Rosellio ernaar om sporters uit hun comfortzone te laten stappen en het beste uit hun trainingen te laten halen, ongeacht het gestelde doel!


Kom jij het snel een keer bij Personal trainer Rosellio proberen?