Ziekmelding

Ben je ziek?
Geen probleem, indien je dit >24 aan ons door geeft komt dit voor onze rekening en mag je de trainingen die je door ziekte niet kan doen bij ons inhalen. Moet je je op het laatste moment ziek geworden (

Hoe dien je een ziekmelding in?
Stuur ons een mailtje op info@spcgroep.nl voor het aantal weken dat je wilt ziekmelden (1, 2, 3 of 4 weken). Weet je niet hoelang je ziek gaat zijn? Meld je dan ziek voor de korste periode (1 week). Als je aan het einde van die week nog ziekbent, kun je dit altijd bij ons verlegen. Stuur ons een mailtje.

info@spcgroep.nl

Over de schrijver
Mijn naam is Arno Bottse, onderdeel van het Managementteam van SPC Amsterdam In 2012 ben ik afgestudeerd als Fysiotherapeut aan de hogeschool van Amsterdam, daarna heb ik mij jaren bezig gehouden met specialiseren in binnen de fitnessbranche, de gezondheidszorg en het ondernemerschap. Tijdens mijn opleiding Fysiotherapie heb ik diverse opleiding binnen de Fitness afgerond. Dit variëert van FitnessA, tot aan Personal Trainer zijn en zelfs het het verzorgen van Aerobic groepslessen. Ik ben vandaag aan de dag dus best wel all-round.
Reactie plaatsen