Massage in ijburg? Plan direct online een afspraak
03 november 2019 

Massage in ijburg? Plan direct online een afspraak

Bij ons beland je als je op zoek bent naar een massage in ijburg.

Wist je dat massage de meest effectieve methoden is om tot ontspanning te komen? Massage in ijburge is niet alleen de beste, maar ook nog eens de snelste methode die wij in de praktijk aanbieden. In vergelijking met andere vormen van therapie is na een massage de ontspanning namelijk direct voelbaar.

De massage die wij in ijburg aanbieden is letterlijk een behandeling van het lichaam. We behandelen het lichaam door systematisch over de huid te wrijven, te strijken en of de huid te kneden. Onze massages worden niet machinaal, maar gewoon met de hand uitgevoerd. Onze massages worden regelmatig therapeutisch ingezet om zo gezondheidsproblemen te verhelpen of te voorkomen.

massage in ijburg

De massage in ijburg wordt verzorgd door de massagespecialisten van Masstherapy. De specialisten van Masstherapye zijn gespecialiseerd in bijna alle vormen van massage. Variërend van zowel ontspanningsmassages tot aan hotstone massage. Wij hebben dus een ruim aanbod aan massage mogelijkheden.

We zijn gevestigd in Amsterdam Zuidoost en Ijburg. De massagespecialisten komen wekelijks langs op locatie om voor jou de nodige ontspanning te verzorgen.

Over de schrijver
Mijn naam is Arno Bottse, onderdeel van het Managementteam van SPC AmsterdamIn 2012 ben ik afgestudeerd als Fysiotherapeut aan de hogeschool van Amsterdam, daarna heb ik mij jaren bezig gehouden met specialiseren in binnen de fitnessbranche, de gezondheidszorg en het ondernemerschap. Tijdens mijn opleiding Fysiotherapie heb ik diverse opleiding binnen de Fitness afgerond. Dit variëert van FitnessA, tot aan Personal Trainer zijn en zelfs het het verzorgen van Aerobic groepslessen. Ik ben vandaag aan de dag dus best wel all-round.
Reactie plaatsen