Fysiotherapeuten in Ijburg

IJburg is als een woonwijk in het oosten (gelegen aan het IJmeer) onderdeel van de gemeente Amsterdam. Hoewel deel uit maakt van stadsdeel zuidoost heeft het zich in de laatste jaren sterk ontwikkeld als mini stadje. Zo heeft ijburg zijn eigen voorzieningen en is er eigenlijk geen reden meer om van het eiland af te gaan. Ijburg is opgebouwd uit 4 eilanden; Steigereiland, Haveneiland, Centrumeiland en de Rieteilanden.

fysiotherapeuten in ijburg

Naast alle andere voorzieningen die wij in IJburg hebben, heb je natuurlijk ook fysiotherapeuten in ijburg. Op elke van deze eilanden vind je wel één of meerdere fysiotherapeuten. Hieronder hebben wij een overzicht gemaakt van onze top 5 fysiotherapeuten op ijburg.

  1. Fysiotherapie IJburg
  2. Fysio IJburg
  3. Fysiotherapie Manual World
  4. Fysiotherapie Yorbody
  5. Gezondheidscentrum Haveneiland

Ben je op zoek naar een betrouwbare fysiotherapeut in IJburg en wil je direct een afspraak maken?

>> Klik hier

Over de schrijver
Mijn naam is Arno Bottse, onderdeel van het Managementteam van SPC Amsterdam In 2012 ben ik afgestudeerd als Fysiotherapeut aan de hogeschool van Amsterdam, daarna heb ik mij jaren bezig gehouden met specialiseren in binnen de fitnessbranche, de gezondheidszorg en het ondernemerschap. Tijdens mijn opleiding Fysiotherapie heb ik diverse opleiding binnen de Fitness afgerond. Dit variëert van FitnessA, tot aan Personal Trainer zijn en zelfs het het verzorgen van Aerobic groepslessen. Ik ben vandaag aan de dag dus best wel all-round.
Reactie plaatsen