Arno Bottse: ondernemer van de Maand (Oktober 2018)
16 augustus 2019 

Arno Bottse: ondernemer van de Maand (Oktober 2018)

Arno Bottse in de Bijlmer&Meer krant

Arno Bottse

In oktober 2018 ben ik (Arno Bottse) door de Redactie van Bijlmer&Meer krant uitgeroepen tot ondernemer van de maand. Uiteraard een titel waar ik héél trots op ben. In al die gauwigheid heb ik nu al ruim 12 jaar ervaring in het ondernemerschap.
Met ondernemen ben ik al op jonge leeftijd. Het ondernemen ging toen vooral over projectwerkzaamheden(vooral coördineren). Ik was toen 16 jaar oud. Op mijn 18e ben ik zelf een stichting begonnen (voormalig Stichting Njoyour). Hiervan was ik de voorzitter en kreeg hiermee direct veel meer verantwoordelijkheid. Mijn eigen onderneming waarmee ik opdrachten uitvoerde voor de gemeente Amsterdam. Een groot gedeelte van deze opdrachten ging over het empoweren van jongeren in Amsterdam. Een jaar later was ik daarnaast ook nog zzp’er/freelancer, waarvoor ik voor mijn bedrijfje fitnesstrainingen, workshops en groepslessen verzorgde.
Op mijn 24e ben ik begonnen met een eigen fysiotherapie praktijk, SPC Amsterdam.Anno 2019 hebben wij 3 locaties gevestigd in Amsterdam.We bieden nu op elke locatie 3 verschillende diensten aan: Personal training, fysiotherapie & voedingsbegeleiding 

Lees meer over de praktijk hier in het artikel: Het volledige artikel

Over de schrijver
Mijn naam is Arno Bottse, onderdeel van het Managementteam van SPC Amsterdam In 2012 ben ik afgestudeerd als Fysiotherapeut aan de hogeschool van Amsterdam, daarna heb ik mij jaren bezig gehouden met specialiseren in binnen de fitnessbranche, de gezondheidszorg en het ondernemerschap. Tijdens mijn opleiding Fysiotherapie heb ik diverse opleiding binnen de Fitness afgerond. Dit variëert van FitnessA, tot aan Personal Trainer zijn en zelfs het het verzorgen van Aerobic groepslessen. Ik ben vandaag aan de dag dus best wel all-round.
Reactie plaatsen