Personal training in ijburg? Wij helpen je verder

Als je via Google op zoek gaat naar een professionele en betrouwbare personal training in Ijburg dan is de kans héél groot dat je bij ons beland. Er zijn slechts een aantal collega's die personal training in Ijburg aanbieden, waar wij er sinds december 2017 ook één van zijn. Met onze 2e vestiging hebben we ons gevestigd in een prachtige PT studio aan de Emmy Andriessestraat 442 B.

[caption id="attachment_203596" align="alignleft" width="85"]op zoek naar personal training in ijburg Op zoek naar personal training in ijburg[/caption]

De klanten die bij ons belanden zijn vooral klanten die het belangrijk vinden om door professionele en gediplomeerde Personal trainers begeleid te worden. Daarnaast bieden wij ook voedingsbegeleiding vanuit onze diëtistenpraktijk en medische ondersteunen vanuit onze fysiotherapiepraktijk. Dit is vooral prettig voor de mensen die sporten met kleine pijntjes, blessures of een medische voorgeschiedenis.

 

 

 
Voordelen van SPC Personal training in Ijburg ..


We zijn professioneel
Je wordt bij ons opgevangen door een team van specialisten, waaronder personal trainers, fysiotherapeuten, (sport)diëtisten en overige specialisaties. Je traint dus altijd onder specialistische begeleiding.

Ruime openingstijden
We hebben ruime openingstijden, we zijn geopend vanaf s'ochtends 08.00 uur tot en met 22.00 uur in de avond. Daarnaast zijn we ook nog eens 7 dagen per week geopend!

 

Continuïteit en stabiliteit
Het komt bij ons bijna nooit voor dat een training niet door gaat, we hebben namelijk een groot team, waardoor wij altijd een invaller kunnen vinden voor als jouw vaste trainer op vakantie of ziek is. Continuïteit en consistentie zijn basiselementen voor het bereiken van jouw doel. Voor een zelfstandige trainer is het moeilijk om dit aan te bieden.

Medische ondersteuning en voedingsbegeleiding
Onze fysiotherapeuten en diëtisten zorgen voor een optimale begeleiding tijdens jouw training. Je bent dus verzekerd van de juiste voedingsbegeleiding, maar ook van de juiste ondersteuning als je traint met een blessure of een medische voorgeschiedenis.

personal training in ijburg

We zijn betaalbaar!
Je krijgt bij ons de beste begeleiding die je je kunt wensen en daarnaast zijn we ook nog eens betaalbaar. Wij werken namelijk met trainingsabonnementen. Je betaalt bij ons per maand, wat een andere Personal trainer per uur zou kosten. Met al onze abonnementen kun je wekelijk trainen en dat al vanaf €50 euro per maand.


Unieke privé studio
Je traint bij ons in onze eigen studio. Je hebt dus niet te maken met hoge abonnementskosten die je ook nog aan de sportschool moet betalen of afgelaste trainingen i.v.m. slecht weer. Nee,wij hebben gewoon onze eigen locatie waar je altijd terecht kunt.

 

Lijkt het je leuk om het een keer te komen proberen bij ons?
Plan dan via hier Gratis en vrijblijvend een Proeftraining in
Reactie plaatsen