Personal trainer in Amsterdam zuidoost?

Personal trainer in Amsterdam zuidoost?

Mensen die op zoek zijn naar een professionele en betaalbare Personal trainer in Amsterdam Zuidoost, belanden uiteindelijk bij ons. Onze klanten vinden het belangrijk om onder professionele begeleiding, verantwoord hun doelen te bereiken. Geen groepsles of trainingsprogramma, maar individueel aan de slag met een trainer die weet wat hij doet. Een trainer die jou kan helpen om jouw doel te bereiken zonder dat dit jou honderden euro's per maand gaat kosten. Onze klanten zijn bij ons verzekerd voor de beste begeleiding voor de laagste prijs. Bekijk onze tarieven.

. Onze klanten komen echt binnen lopen en zeggen letterlijk;


"Ik zoek een Personal trainer in Amsterdam Zuidoost"

Dan belanden ze bij ons ..
De meest voorkomende redenen waarom klanten van een andere Personal trainer in Amsterdam zuidoost overstappen naar ons zijn ..

personal trainer amsterdam zuidoost

We zijn professioneel
Je wordt bij ons opgevangen door een team van specialisten. Waaronder personal trainers, fysiotherapeuten, (sport)diëtisten en overige specialisaties. Je traint dus altijd onder professionele begeleiding.

Ruime openingstijden
We hebben ruime openingstijden. We zijn geopend vanaf s'ochtends 08.00 uur tot en met 22.00 uur in de avond. Daarnaast zijn we ook nog eens 7 dagen per week geopend! Je kunt bij ons dus altijd terecht.

Privé studio
Je hoeft bij ons ook niet apart nog voor een sportschool te betalen. We hebben namelijk onze eigen privé studio waarin we met jou aan de slag gaan. Deze studio is zo ingericht dat we alle doelgroepen kunnen bedienen en met onze apparaten alles kunnen doen wat je in een sportschool ook kan doen en zelfs nog veel meer.

 

 
Continuïteit en stabiliteit


Het komt bij ons bijna nooit voor dat een training niet door gaat. Doordat wij  een groot team hebben, kunnen wij altijd een invaller vinden als jouw vaste trainer op vakantie of ziek is. Continuïteit en consistentie zijn basiselementen voor het bereiken van jouw doel. Voor een zelfstandige trainer is het moeilijk om dit aan te bieden.

Medische ondersteuning en voedingsbegeleiding


Onze fysiotherapeuten en diëtisten zorgen voor een optimale begeleiding tijdens jouw training. Je bent dus verzekerd van de juiste voedingsbegeleiding.  Wij bieden ook ondersteuning als je traint met een blessure of met een medische voorgeschiedenis.

personal trainer amsterdam zuidoost

We zijn betaalbaar!
Je krijgt bij ons de beste begeleiding die je je kunt wensen en daarnaast zijn we ook nog eens betaalbaar. Wij werken namelijk met trainingsabonnementen. Je betaalt bij ons per maand, wat een andere Personal trainer per uur zou kosten. Met al onze abonnementen kun je wekelijk trainen en dat al vanaf €50 euro per maand.
personal trainer amsterdam zuidoost
Unieke privé studio


Je traint bij ons in onze eigen studio. Je hebt dus niet te maken met hoge abonnementskosten die je ook nog aan de sportschool moet betalen of afgelaste trainingen i.v.m. slecht weer. Nee, wij hebben gewoon onze eigen locatie waar je altijd terecht kunt.

 

Regelmatig horen mensen dat het trainen bij onze personal trainers in Amsterdam zuidoost zoveel voordelen oplevert.  Deze mensen komen dan natuurlijk in de fase waarin ze het eigenlijk wel een keertje bij ons zouden willen proberen. Dan is het fijn om te weten dat je bij ons altijd kosteloos een Proeftraining kunt doen.

Ben je geënthousiasmeerd geraakt en zou je het ook een keertje bij onze personal trainers in Amsterdam zuidoost willen proberen?

Plan dan hier gratis en vrijblijvend een Proeftraining in.
Reactie plaatsen