Vakantieregeling

Vakantieregeling

Wij hebben nagedacht hoe wij jou het beste tegemoet kunnen komen als je op vakantie gaat. Omdat we bij SPC Personal training flexibele maandabonnementen hebben, kunnen wij het abonnement niet echt op pauze zetten of verrekenen. We kunnen wél de trainingen die je gedurende jouw vakantie zal missen aan jouw account toevoegen. Deze kun je dan op elke gewenste moment weer inhalen.

Je dient hier voor een vakantieaanvraag in, deze dien je in voorafgaand aan jouw vakantie.  Als je te laat bent met het indienen van jouw vakantieaanvraag dan kunnen wij deze helaas niet meer behandelen.

Dit is hoe het werkt:
 • Korte vakantie
  Een korte vakantie is een vakantie van minder dan 10 dagen. Je kunt bij een korte vakantie maximaal het aantal trainingen per week (conform jouw abonnement) inhalen.Voorbeeld; indien je een abonnement hebt van 2 keer per week. Krijg je dus bij vakantie 2 trainingen extra toegevoegd aan jouw account. Deze extra trainingen zijn maximaal 3 maanden geldig.
 • Lange vakantie
  Een lange vakantie is een vakantie van 10 dagen of meer. Bij een lange vakantie kun je alle trainingen die je zal missen op een later moment inhalen. Je krijgt deze als extra trainingen toegevoegd aan jouw account en hebt vervolgens 3 maanden om deze in te halen.

 • Vakantieaanvraag indienen
  Een vakantieaanvraag dien je voorafgaand aan jouw vakantie in via het onderstaande formulier. Een te laat ingediende vakantieaanvraag kunnen wij helaas niet meer behandelen.

  >> Formulier vakantieaanvraag indienen
Reactie plaatsen