Fysiotherapie in Amsterdam Zuidoost?
29 oktober 2019 

Fysiotherapie in Amsterdam Zuidoost?

Mensen die op zoek zijn naar een fysiotherapie in Amsterdam Zuidoost belanden vaak bij onze praktijk. Dat is geen toeval!
Onze cliënten vinden het namelijk belangrijk om onder behandeling te gaan van een betrouwbare en professionele fysiotherapeut.

Wil je direct een afspraak maken? Maak afspraak

fysiotherapie amsterdam zuidoost

Wie zijn wij?

Wij zijn een praktijk voor fysiotherapie in Amsterdam zuidoost waar je snel terecht kunt voor behandeling. Het is voor ons vanzelfsprekend dat onze cliënten (pijn)klachten hebben waar ze snel vanaf willen komen. Daarom vinden we het ook belangrijk om snel een 1e consult voor je in te plannen. We hebben een groot team; waaronder fysiotherapeuten, voedingsspecialisten, personal trainers en overige specialisten.

fysiotherapie amsterdam zuidoost

Onze afdeling  fysiotherapie in Amsterdam Zuidoost is erin gespecialiseerd om jou met onze effectieve behandelmethode zo snel mogelijk pijnvrij te krijgen. Pijn is een belemmering voor herstel. Zodra deze niet meer op de voorgrond staat, kan er een effectieve behandeling worden ingezet.

De behandeling kan revaliderend, preventief, gericht op een re-integratie traject of gericht op het onderhouden van de klachten (verergering voorkomen).

In bijna alle gevallen kunnen onze fysiotherapeuten met jouw hulpvraag aan de slag.

Hoe gaan we te werk?

Je bent op zoek naar fysiotherapie in Amsterdam Zuidoost

  • Stap 1: Plan hier direct een 1e consult in
  • Stap 2: Wij brengen direct jouw klachten in kaart
  • Stap 3: We geven een advies voor behandeling
  • Stap 4: Start behandeling

 

Wil je nog meer weten over de mogelijkheden die wij hebben voor fysiotherapie in Amsterdam Zuidoost?

Bekijk dan onze website

Wil je een afspraak maken?

Klik hier om direct online een afspraak in te plannen

Over de schrijver
Mijn naam is Arno Bottse, onderdeel van het Managementteam van SPC Amsterdam In 2012 ben ik afgestudeerd als Fysiotherapeut aan de hogeschool van Amsterdam, daarna heb ik mij jaren bezig gehouden met specialiseren in binnen de fitnessbranche, de gezondheidszorg en het ondernemerschap. Tijdens mijn opleiding Fysiotherapie heb ik diverse opleiding binnen de Fitness afgerond. Dit variëert van FitnessA, tot aan Personal Trainer zijn en zelfs het het verzorgen van Aerobic groepslessen. Ik ben vandaag aan de dag dus best wel all-round.
Reactie plaatsen