Organisatie Hallo IJburg!

Hallo IJburg is in 2012 ontwikkeld door een team van IJburgers. Hallo IJburg bevordert de samenwerking tussen iedereen die zich (al dan niet professioneel) bezighoudt met ontwikkelingen op en rondom IJburg. Het platform heeft tot doel om mensen met ideeën te verbinden met mensen met kennis, ervaring, energie en/of geld. We maken het zo makkelijk mogelijk om elkaar te vinden.

Hallo IJburg is een initiatief van IJburgDroomt-IJburgDoet. Dit is een informeel netwerk van ruim 150 mensen die zich bij IJburg betrokken voelen en plannen tot uitvoer brengen (inmiddels gestopt). Zie ook facebook.com/ijburgdroomt. Velen hebben aan de realisatie van dit platform meegewerkt. De meest direct betrokken zijn: Anne Marie Rosen (communicatie), Jabik de Vries (vormgeving), Linda Vosjan (partner-relaties), Renie van Putte (aanspreekpunt jeugd) en Michel Vogler (technische realisatie).

De realisatie is verder mogelijk gemaakt door het IJburg College, Stadsdeel Oost, marktmeester Stef Spigt en de Coalitie IJburg.

Bron: Hallo Ijburg
Reactie plaatsen