Restaurant I-Grec

I-Grec is een mediterraan restaurant met wortels in de Griekse authentieke keuken met eerlijke, gezonde en huisgemaakte gerechten.

Daarnaast is mede-organisator van de Blue Zone dinners.  Blue zones zijn gebieden waar mensen in goede gezondheid oud worden, zonder mentale aftakeling en chronische ziekten. Er zijn vijf Blue Zones: in Okinawa (Japan), Loma Linda (Californië), Nicoya (Costa Rica), Ikiria (Griekenland), Sardinië (Italië). Ondanks dat ze zeer verspreid over de wereld liggen hebben de blue zones veel met elkaar gemeen. Het belang dat ze hechten aan  familie, geliefden en vrienden bijvoorbeeld. Of het hebben van een duidelijk levensdoel. En veel vers en plantaardig eten; vaak hebben ze zelf een groentetuin. De Blue Zone dinners combineren gezond eten geinspireerd op de keuken van Blue Zone Ikaria  met tips en informatie over gezond en vitaal leven.

Tenslotte verhuurd I-Grec ook ruimtes en organiseert het restaurant feesten en evenementen op maat. Neem hierover gerust vrijblijvend contact op.
Reactie plaatsen